Hoe een Slimme Meter Kan U Helpen Geld te Besparen

De nieuwste "slimme meter" is een zeer nuttig product in uw huis of bedrijf te hebben. Dit product maakt gebruik van informatie over hoeveel elektriciteit die u gebruikt, en dan stuurt deze informatie naar een energieleverancier (of de elektrische bedrijf als je een aparte service provider).

Slimme Meter

De meter vertelt het energiebedrijf hoeveel kilowatt u gebruikt en hoeveel geld je uitgeeft aan de macht. De meter doet al de wiskunde voor u - dus als het vertelt het elektrische bedrijf dat u gebruik maakt van meer macht dan je nodig hebt, kunnen ze je meer kosten voor uw service. De meter werkt als een computer - het is in staat om automatisch bijhouden hoeveel energie je gebruikt en stuurt deze informatie terug naar uw service provider.

De meter meet ook de hoeveelheid zonne-energie uw huis of zakelijk gebruik. Het maakt gebruik van deze gegevens om de elektrische bedrijf dat uw zonnepanelen betalen voor zichzelf zien aan u te voorzien van schone energie. Zodra u een energierekening van de elektrische bedrijf, zal de meter het totale aantal kilowatt uur stroom die werd gebruikt in de laatste factureringsperiode te berekenen. Hoe meer energie je gebruikt, hoe meer de meter in rekening.

Als u zonnepanelen geïnstalleerd, zal het meten hoeveel zonne-energie je gebruikt en hoeveel elektriciteit wordt terug verkocht aan de lokale elektrische bedrijf. Wanneer u ontvangt een energierekening van de elektrische bedrijf, zal de meter berekenen hoeveel zonne-energie die u gebruikt en hoeveel elektriciteit je zonnepanelen gebruikt voor u.

Als je eenmaal begint aan een toename van de hoeveelheid geld die u betaalt voor de macht elke maand ziet, bel dan uw provider en vraag hen wat ze u betalen voor energie. De meeste bedrijven zullen bieden verschillende types van energiediensten, en ze kunnen je rekenen een veel meer voor energie dan je zou in uw omgeving.

In uw huis of bedrijf, zal de meter werken met uw zonnepaneel systeem om te meten hoeveel energie je panelen worden gebruikt. Wanneer u ontvangt een energierekening van de elektrische bedrijf, zal de meter te vertellen hoeveel stroom uw panelen worden gebruikt, zodat ze de energierekening voor u dienovereenkomstig aan te passen.

Om te bepalen hoeveel energie uw huis of bedrijf wordt gebruikt, zal de meter eerst kijken naar hoeveel kilowattuur uw zonnepanelen produceren, die is gebaseerd op de grootte van uw zonnepanelen. De meter wordt ook rekening gehouden met de hoeveelheid zon uw zonnepanelen worden blootgesteld aan elke dag. Deze informatie wordt vervolgens direct ingevoerd in de macht van de elektrische bedrijf rooster, zodat ze nauwkeurig kunnen berekenen hoeveel elektriciteit die u gebruikt en in welke richting uw elektriciteitsrekening gaat.

Wanneer u betaalt uw elektrische factuur, de meter weet niet alleen het aantal zonnepanelen die u gebruikt, maar de grootte van uw zonnepanelen ook. Als uw zonnepanelen zijn te groot voor het dak van uw huis of bedrijf, dan is de meter niet uw betalingsgegevens naar u. Zodra u uw eigen zonnepanelen hebt gebouwd, kunt u uw eigen slimme meter nauwkeurig te berekenen hoeveel stroom uw zonnepanelen gebruikt voor u en hoeveel elektriciteit je meter kan versturen naar uw elektrische bedrijf.

U kunt slimme meters bij bouwmarkten of online te vinden. De meeste home en bedrijfseigenaren kiezen om slimme meters te installeren, zodat ze precies weten hoeveel energie hun huizen en bedrijven worden gebruikt. Door het installeren van een slimme meter, zal uw energiebedrijf weten wanneer je de meeste kans hebt om te worden met behulp van een grote hoeveelheid elektriciteit, wat betekent dat het minder waarschijnlijk zal zijn om u een energierekening die uit kilowatt te sturen.

Thuis en ondernemers krijgen vaak meer uit hun slimme installatie meter door het hebben van hun meter geïnstalleerd zo snel mogelijk. Ze betalen minder in hun elektriciteitsrekening door het installeren van een meter die zal laten weten hoeveel energie ze gebruiken elke maand, die hen kan helpen om weloverwogen beslissingen te nemen over het al dan niet voor bepaalde apparaten of programma's lopen wanneer er minder vraag naar elektriciteit .

Zodra u de resultaten van uw zonnepaneel en slimme meter systemen te zien, kunt u besluiten om uw eigen scherm te bouwen, maar je kunt een hoop geld besparen door te gaan met een bedrijf dat een meter wordt geïnstalleerd met een zonnepaneel systeem. In de meeste gevallen kunt u uw zonnepaneel zelf te plaatsen in een weekend, vergelijken wat je leert van het lezen van uw meter met de resultaten van uw meter te achterhalen welke zonnepaneel is het beste voor uw huis of bedrijf en installeer het op uw eigen.