Trappen

Basic Boksen en Kickboksen Concepten

Kickboksen is ontstaan ​​uit de basis van het boksen en combineert zowel boksen beweegt met een aantal coole moves die kunnen worden gebruikt in een kickboxing wedstrijd. Het kickboksen instructeur zal worden leer je de technieken om dit goed te gebruiken, maar laten we niet laat de kicks zelf. Laten we ook niet vergeten over de wapens die de strijders gebruiken.

De basistechnieken schoppen omvatten knie strikes, de kwart-ronde voorwaartse trap, de terugslag, zijschop en de voorwaartse stoot, bekend als de vleugel. Om deze technieken uit te voeren, zal de vechter te weten waar de stakingen vandaan komen en het voordeel.

Front kick - Het front kick is in principe toen hij de persoon tegenover u, één of twee keer, dan komt terug met de kick van je eigen en ze te raken op hetzelfde moment. Een goed voorbeeld hiervan is een back kick zijn. Als je weet dat je tegenstander is moe, kan dat een nuttige tactiek om hier te gebruiken.

Quarter round - Een kwart rond, het lichaam in twee stappen en de kick. Dit is een korte-range punch. Houd de punch out en komen in met een snelle kick, dat is snel en kan verbinding maken en maken de impact.

Jab - Dit is waarschijnlijk de beste van de fundamentele stoten. Een stap, een pons die recht kan worden geworpen, onder een scherpe hoek of gegooid snel en hard en zacht. Er zijn veel verschillende vormen van jabs, een van de beste zijn de haak. Het werkt uitstekend tegen hoge tegenstanders en de snelle punch is uitstekend voor het wegnemen van de dynamiek van een tegenstander.

Sidekick - De Sidekick is een vrij korte afstand punch. Het is één van de meest effectieve kicks om het gebruik in mixed martial arts en het is zeer snel. U kunt deze aanval gebruiken vanuit verschillende hoeken, afhankelijk van de afstand en de tegenstander.

Jab omkering - Dit is de tweede stap van de side kick. Dit gebeurt als je naar de prik in de eerste plaats, een normale punch met de weg terug punch te gooien. U kunt dit ook doen als je de prik te gebruiken op een punt waar je bent in een positie om jab en zijn nog niet bereid het een groter bereik jab buiten te trekken.

Achter kick - Dit is de snelste en meest effectieve kick en zal veel worden gebruikt door kickboksers. Als je de punch naar achteren en de mogelijkheid tot het afsluiten van een tegenstander, dan kunt u deze techniek gebruiken om dekking grond en krachtige schoten te landen op een afstand.

Footwork - Dit is het belangrijkste aspect van een kickboxing match en niet kan worden over het hoofd gezien. Met de juiste voetenwerk, kun je je tegenstander in een slechte positie om u te raken. De trappen moeten in een hoek te worden gegooid en het allerbelangrijkste is de juiste hoogte voor de kick.

Laat je niet je tegenstander vangsten u met een schop, gooi een teller punch en onmiddellijk follow-up met een contra-trap. Dit zal u recht te zetten in het midden van je tegenstander en je zult merken dat je gevangen in een dood driehoek met hen.

U zult merken dat er veel verschillende manieren om kick om je tegenstander te verslaan. Elke vechter zal hun eigen stijl van schoppen en ik weet zeker dat er zijn manieren om te proberen en uit te doen hen. Zorg ervoor dat u de basis te leren alvorens te beginnen met, zodat je jezelf en je tegenstander kunt bereiden concurreren.