De Belangrijke Phishing-Aanval Preventie Tips

Het aantal gevallen van computercriminaliteit voortdurend toeneemt; in feite de wereldwijde tarieven aanzienlijk te verhogen. De meest recente statistieken tonen aan dat er ongeveer 6000000000 creditcards en betaalkaarten gestolen in de Verenigde Staten alleen. Dit is een enorme toename in vergelijking met de voorgaande jaren.

Phishing Campagne Cybercriminelen

Dit betekent dat veel mensen hebben aangevallen, en tot op zekere hoogte konden ze het slachtoffer worden van phishing-aanval ook. De economische ontwikkeling van de wereld is toegenomen in de afgelopen jaren. Daarnaast is er een toename in de informatie-technologie en communicatie methoden zijn. Als gevolg daarvan is er een grote kans dat een persoon of bedrijf dat een e-mailadres ontvangt ook een phishing-e-mail krijgt.

Phishing-aanval is niet eenvoudig om uit te voeren; Toch kan het heel effectief zijn in termen van efficiëntie. Een phishing-website wordt meestal gemaakt door cybercriminelen die proberen om de nietsvermoedende slachtoffer krijgen om een ​​bijlage te openen. Hier mogelijke phishing-aanval plaatsvindt.

Dit soort site is meestal verbonden met schadelijke koppelingen of programma's die omhoog kan zetten een virus en informatie te stelen van een computer. Daarnaast zou dit ook kunnen dwingen de computer te downloaden spyware. Het volgende ding is dat de cybercrimineel probeert een website identiteit te verzamelen. Wanneer u een van de websites bezoeken, is er een mogelijkheid dat u wordt gevraagd om uw credit card of sofi-nummer in te voeren zijn.

Er zijn bepaalde stappen die kunnen worden genomen om jezelf te beschermen tegen een dergelijke aanval. In de eerste plaats altijd voorzichtig over een e-mail die u ontvangt. Geen bijlagen te openen of typ de wachtwoorden in een website; Klik nooit op een link die niet goed is geaccrediteerd en die wordt geleverd met een verdachte domeinnaam.

De veiligheid van de website is erg belangrijk. Voor een bedrijf of persoon om een ​​gratis security scanner te gebruiken, moet zorgvuldig worden gebruikt. Vergeet niet dat gratis beveiligingsscanners geeft u alleen een ruwe schatting van de veiligheid van de website.

Een van de belangrijkste aspecten voor een phishing campagne is om het wachtwoord op de computer te veranderen. Dit komt omdat de cybercrimineel zal waarschijnlijk nog een nep-e-mail die de gebruiker zal dwingen om het nieuwe wachtwoord in te voeren. Zodra u het nieuwe wachtwoord kent, verander het onmiddellijk.

Om veilig te zijn en om uw web veiligheid te handhaven, zelfs niet vermaken e-mails van onbekende bronnen. Als u wilt veiliger geworden, bezoek online security bedrijven voor aanvullende ondersteuning. Daarnaast kan uw bedrijf dit voor u doen door het actualiseren van haar website regelmatig.