De Voordelen van het Gebruik van een Security Audit Service

Website Security Audit Services biedt een breed scala van website security testing services die helpen uw website beter te presteren, evenals het verminderen van het risico om betrapt door kwaadwillende hackers. Het doel van deze vorm van dienstverlening is om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot de database of de bestanden van uw website om toegang te krijgen tot informatie die uw website in gevaar kunnen brengen. Er zijn veel verschillende soorten security audit diensten die beschikbaar zijn op de markt. Deze diensten kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor specifieke problemen met een website of kan worden geïntegreerd in een uitgebreid beveiligingssysteem, dat zowel handmatige en geautomatiseerde scans kunnen bestaan.

Website security audits zorgen voor een uitgebreide blik op de beveiliging van een website door de herziening van alle verschillende aspecten van een site. De dienst omvat een grondige website scan die zal testen en analyseren van de database, server, en codebase om eventuele beveiligingsproblemen te identificeren. Het scannen wordt uitgevoerd door verschillende aanvalsmethoden waaronder MySQL / DMS aanvallen SQL injectie en DNS vergiftiging. De software wordt gebruikt om de scan uit te voeren is gebaseerd op open source-technologieën en kunnen worden gedownload en op de server van een website is geïnstalleerd, het verstrekken van volledige web security testing voor alle bestanden en databases.

Wanneer u besluit om een ​​security audit service te gebruiken, is het belangrijk om een ​​bedrijf dat service van hoge kwaliteit biedt vinden. Terwijl u willen ervoor zorgen dat u alle nodige veiligheidsmaatregelen testen en analyseren op uw website hebt uitgevoerd, wilt u ook om ervoor te zorgen dat ze gebruik maken van de nieuwste technologie om uw systeem te scannen. Door het uitvoeren van een security audit service op uw site, bent u in staat om alle kwetsbaarheden te zien in de site voordat een van hen worden benut. In aanvulling op deze, kunt u potentiële problemen die in de toekomst kunnen voordoen te identificeren.

Wanneer u een security-audit service te gebruiken op uw website, zal het bedrijf te analyseren alle bestanden, databases en scripts in uw website. De scan zal dan terug worden gerapporteerd aan u met een lijst van potentiële beveiligingsproblemen. Afhankelijk van de ernst van deze kwesties, kunt u beslissen om al dan niet patching of het onderhoud van toepassing zijn op de veiligheid van uw site te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat uw website goed verloopt, terwijl je je gebruikers veilig zijn.

Naast het leveren van security audits voor uw site, veel websites ook gebruik maken van security audits als onderdeel van hun website monitoring services. Deze diensten worden gebruikt om wijzigingen in uw website te controleren om te zien of er veranderingen die van invloed kunnen uw veiligheid of die kunnen veroorzaken gaten in de beveiliging te ontwikkelen zijn. Ze bieden een eenvoudige manier om eventuele beveiligingsproblemen die bestaan ​​in uw site en bieden een kans om eventuele problemen die zijn gevonden op te lossen te identificeren. Zodra je problemen hebt geïdentificeerd, zullen ze ofwel zorgen voor een fix of u op de hoogte om de correctie te krijgen voordat het probleem wordt een groot gat in de beveiliging op uw website. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat dit het geval is in alle gevallen is het mogelijk om een ​​beveiligingsprobleem te detecteren op uw site voordat het wordt een groot probleem, dat is waarom je altijd moet uw website regelmatig beoordelen op mogelijke bedreigingen voordat ze ernstig worden.

De kosten van een bedrijf security audit dienst zal sterk variëren, afhankelijk van het aantal scans die u wilt bedienen. Als uw website heeft een aantal gebruikers die dezelfde database of het bestand openen, kan de kosten van elke scan aanzienlijk te verhogen. Het is echter belangrijk te weten dat als je alleen van plan op het runnen van één of twee scans op regelmatige basis dan zijn de kosten mag niet meer dan $ 30 per maand.