startof text> S N N N N N N N N N N N N N N N N N N N N N S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSstartof text> S N N N N N N N N N N N N N N N N N N N N N S SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Mensen hebben geleefd in een wereld waar asbesthoudende materialen werden gebruikt in gebouwen, de bouw en vele andere industrieën, voor meer dan zeventig jaar. Alle materialen die vandaag worden gebruikt zijn gemaakt met asbest, die eigenlijk een vezelachtig mineraal dat ooit isoleren bij sommige producten, zoals vloeren en plafonds.

Het gebruik van asbesthoudende materialen is tot een einde, althans in de Verenigde Staten. Het gebruik van asbest wordt nog steeds gebruikt in een aantal landen, zoals Canada, waar er voorschriften met betrekking tot het transport van asbest. In Canada, de Environmental Protection Agency nog steeds asbest classificeert als een gevaarlijke stof en heeft het transport ervan verboden.

Maar, ook al zijn er geen regels voor het gebruik van asbest in producten, deze materialen hebben veel gifstoffen uit het milieu. De reden waarom ze mogen worden gebruikt in de eerste plaats is omdat de EPA heeft geoordeeld dat het veilig is voor de menselijke gezondheid, maar zelfs dan is het effect op het milieu van asbesthoudende materialen is al jaren bekend.

Hoewel er geen regelgeving met betrekking tot het gebruik van asbest op de werkplek, zijn er wetten die op hun plaats werden gezet om ons te beschermen tegen de gevaren voor het milieu kan veroorzaken. Maar, heeft de EPA niet echt te voren over wat hun regels zijn, en sommige van hen zijn niet eens gedwongen omdat sommige van de regelgeving werden geïnitieerd geweest.

Er zijn eigenlijk veel risico's in verband met asbest, dat een mogelijke kanker van de kankerverwekkende stof genaamd mesothelioom omvatten. Studies hebben aangetoond dat deze vorm van kanker kan voorkomen binnen slechts één tot twee jaar na de blootstelling, dus het is vooral gevaarlijk voor mensen die ouder zijn dan vijftig. Er zijn ook maar weinig mensen die deze vorm van kanker zal overleven, en zelfs degenen die niet doet, kan niet leven lang genoeg te overleven om de behandeling te ontvangen.

De Environmental Protection Agency van de Verenigde Staten, orEPA, geen normen af ​​te dwingen voor het gebruik van asbest op de werkplek, waardoor het een gevaarlijke stof voor vele industrieën en bedrijven. Maar, je je misschien af, hoe kan dit?

Asbest die wordt gebruikt in een productieproces kan nooit bereiken het eindproduct, dus het risico is er altijd. In feite is het gebruik van asbest zodanig aan dat het het milieu bereikt, hetzij in producten of huis als een misdrijf worden.

Dus, hoe kun je zien of uw huis is besmet met asbest? Je moet alle voorzorgsmaatregelen mogelijk om uzelf en uw gezin gezond en vrij van de effecten van asbesthoudende materialen te houden te nemen, omdat het gevaar oplevert voor de op het milieu is te groot om te negeren.

De beste manier om jezelf te beschermen tegen deze gevaren voor het milieu is om jezelf te onderwijzen over wat er wordt gedaan in uw omgeving, en als je in een gebied waar deze materialen worden nog steeds gebruikt te leven, om contact op met uw lokale afdeling gezondheid uit te vinden hoe u kunt actie te ondernemen tegen de bedrijven die u geïnteresseerd bent in zaken doen met. Ook, wilt u misschien informatie op de website van de EPA's te krijgen.

Veel producten die er zijn gemaakt met asbest, maar asbest is ook een van de belangrijkste oorzaken van de gevaren voor het milieu in de Verenigde Staten. Als je niet de bron van het product weet, loop je het risico bloot aan een potentieel gevaarlijke stof, vooral als u niet in staat om te vertellen wat het wordt gebruikt voor het uit te voeren.

Je moet altijd contact opnemen met uw lokale overheidsfunctionarissen of uw lokale afdeling gezondheid als u vermoedt dat u zijn blootgesteld aan asbest, want zelfs als de asbest is niet schadelijk, kan dit leiden tot longziekte en dood. Gebruik uw gezond verstand en lees het etiket op het product dat u gebruikt om ervoor te zorgen dat u niet per ongeluk bloot aan asbest, die alleen ernstige gevolgen voor de gezondheid zal brengen in het einde.

Is uw huis besmet met asbest? Lees dit te weten te komen van de feiten

<