Voeding

Belang van Voeding in Je Leven

Nutrition, natuurlijk, verwijst naar de manier waarop eten en drinken kan ons te voorzien van alles wat we nodig hebben om een ​​gezond leven te leiden. Eén aspect van de voeding is de voedingswaarde van eten en drinken. Dit is een belangrijk aspect dat moet in aanmerking worden genomen wanneer men een keuze te maken over wat voor soort voedsel en drinken te kopen maakt.

Als het gaat om voedsel dranken, zijn er vele soorten en smaken beschikbaar. U kunt een selectie van eten en drinken producten die aan uw specifieke behoeften wat betreft de hoeveelheid koolhydraten, eiwitten, calorieën en mineralen in te presenteren vinden.

Eten en drinken dat een koolhydraat gehalte heeft, is doorgaans lager in calorieën en het vetgehalte. Voedingsmiddelen en dranken die rijk zijn aan eiwit en weinig calorieën een hoog gehalte aan essentiële aminozuren, als de B-groep aminozuren. Omdat eiwitten helpen bij het verstrekken van energie, zijn ze ook wel bekend als de bouwstenen van lichaamsweefsels.

Er zijn vele andere soorten voedsel dranken die u kunt vinden op uw lokale supermarkt. Veel verschillende rassen zijn beschikbaar voor u om uit te kiezen. Veel van deze soorten voedsel drankjes zijn populair, terwijl anderen meer voedingswaarde of minder voedingswaarde dan anderen kan zijn.

Fruit en vruchtensappen worden als gezond beschouwd omdat ze vitaminen en mineralen, vooral vitamine C, om ons lichaam. U kunt vitamine C krijgen van het eten sinaasappels, mango's, bananen, grapefruit, grapefruitsap, kiwi, kiwi sap, papaya, banaan en ananas.

Andere eet-en vruchtendranken onder meer groene thee, die anti-oxidanten, en kruiden, die een aantal kruiden die zijn zeer gunstig voor onze gezondheid bevatten. Asperges, aardbeien, bramen en bosbessen hebben al veel vitamine C.

Avocado's zijn een grote bron van in vet oplosbare vitamines, die nodig zijn voor onze huid, haar en nagels zijn. Rode wijn is ook een grote bron van vitamine C. Een bijkomend voordeel is dat de wijn wordt verondersteld om te helpen lagere cholesterol. Sommige mensen drinken wijn voor het diner als een manier om hun lichaam te verteren het voedsel heeft gegeten.

Voedsel dranken die rijk zijn aan vezels zijn zeer gunstig voor ons lichaam. Veel vruchtendranken en thee dranken met een hoog vezelgehalte hebben onze risico op kanker, hart-en vaatziekten en diabetes.

Sinaasappelsap is een rijke bron van voedingsstoffen die de spijsvertering werk goed te helpen. U kunt veel water, vitaminen, mineralen en antioxidanten uit sinaasappelsap.

Dranken met een hoog suikergehalte zijn over het algemeen ongezond voor het lichaam. Dit geldt ook voor soda, frisdrank, gezoete thee en ijs.

Als u op zoek bent naar een gezondere drank, proberen om dranken die zijn rijk aan vezels te kiezen. Deze kunnen u helpen voorkomen dat bepaalde ziekten, zoals constipatie, die kunnen bijdragen aan het hebben van een lagere immuunsysteem.

Een paar tips over het kiezen van het eten en drinken dat goed voor je gezondheid zijn onder meer het drinken van water voor het drinken elke vorm van voedsel of drank. Drink veel water wanneer je eet. U kunt yoghurt toe te voegen aan je eten of drinken een kopje vlakte, ongezoete yoghurt elke dag om uw lichaam te helpen verteren van voedsel.

Food beverages