Tips Voor het Gebruik van de Raspberry Pi te Leren van Computers in Scholen

De Raspberry Pi is een stuk van computerapparatuur gecreëerd door de Raspberry Pi Foundation, die kan worden gebruikt om computers in scholen en universiteiten te onderwijzen. Het team dat de computer, die nu de Raspberry Pi wordt gebouwd, gebruikt de technologie van het internet om het internet te gebruiken om de jongere generatie te leren gebruiken computers.

Raspberry PI

De aanvankelijke framboos Pi inrichtingen worden gebruikt voor basis gebruik. Ze hebben slechts enkele van de basisvaardigheden op de computer functies die hen in staat stellen om verbinding met het internet en de inhoud van hun harde schijf te delen.

De meest recente bestanden die de Stichting heeft vrijgegeven bevatten meer geavanceerde elektronische circuits, evenals een breder scala van educatieve functies. Alle componenten voor de Raspberry Pi zijn beschikbaar op het internet.

Sinds de vorige versies van de Raspberry Pi omvatten niet de Bluetooth draadloze communicatie component, dat doen ze niet werken met mobiele telefoons. Om dit te compenseren, nieuwere versies hebben een aantal verborgen functies die met een telefoon kan communiceren via Bluetooth.

Eerder werd de Raspberry Pi gemaakt om Windows, en heette de Carputer. Het kan verscheidene toepassingen in parallel, om verschillende taken te doen op hetzelfde moment.

De Raspberry Pi loopt Linux kernel, die het mogelijk maakt het gebruik van een breder scala van de hardware beschikt dan de vorige versies. Deze omvatten, tekst output, grafische uitvoer, multi-touch ondersteuning, de Linux-bestandssysteem, en vele anderen.

Als u wilt dat de Raspberry Pi gebruiken om jongere studenten te leren, zal je nodig hebt om het systeem te krijgen op een computer. De Raspberry Pi website biedt ook een kant en klaar om de afbeelding PC, die u zal toestaan ​​om de Raspberry Pi software te downloaden en installeren op uw computer te gebruiken.

Je moet ook aan de Linux-kernel, en een zekere mate van software te downloaden. Zodra het systeem is geïnstalleerd, zult u in staat om het te gebruiken om uw studenten te leren.

De Raspberry Pi is een elektronisch apparaat dat u moet weten over voordat u gaat gebruiken om de jongere generatie te onderwijzen. Dit is omdat er een aantal problemen die zij heeft met een aantal oudere computers.

Om te voorkomen dat uw computer uitvalt, is het een goed idee om de laatste versie van Raspbian downloaden. Raspbian is de software die bij de Raspberry Pi-systeem, en is het besturingssysteem dat u zal worden gebruikt om de nieuwere versies van de Raspberry Pi besturingssysteem te installeren.

Zodra de laatste versie van Raspbian is gedownload, moet u uw computer opnieuw op te starten. Dit zal de nieuwe versie van het besturingssysteem om de belasting toe te staan ​​en blijven goed werken.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor uw elektrische behoeften, zoek dan niet verder dan Nesap Elektriciteitswerken. Wij zijn een full-service elektricien die elke klus aankan, groot of klein. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in de branche en we streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.