Hoe werk ik

TROUWFOTOGRAAF BELGIE - PHIL TUBBAX - Copyright @ All Rights Reserved

Trouwfotograaf België - Modefotograaf Phil Tubbax

WELKOM >> INFO

TROUWFOTOGRAAF PHIL TUBBAX

Wist je dat?

* ik voor een kennismaking meestal aan huis kom?

* ik geen reiskosten reken bij bruiloften in heel België

* je op uw bruiloft al een selectie van uw trouwfoto's kan geprojecteerd worden op groot scherm?

* je de trouwfoto’s in de hoogste resolutie en zonder watermerk ontvangt?

* alle foto’s netjes nabewerkt worden tot perfectie en niet alleen een kleine selectie?

* het mogelijk is om mij te boeken van s'morgens vroeg tot s'avonds laat?

Op zoek naar de ideale trouwfotograaf?

 

Zonder twijfel is jullie huwelijk één van de mooiste dagen van je leven die je op een unieke manier wil vastleggen voor later. Maak daarom een goede keuze bij het vastleggen van deze bijzondere dag op foto, want de professionaliteit en creativiteit van jullie fotograaf zal een stempel drukken op jullie eigen trouwreportage

GA JE TROUWEN ?

Wacht niet te lang met informeren en reserveren. Veel bruidsparen leggen hun trouwdatum al enkele maanden tot een jaar vooraf vast bij mij.

AANVRAAG

Spreekt mijn fotografie je aan? Voordat je alle informatie verzameld, wil je natuurlijk eerst weten of ik wel beschikbaar ben op jouw trouwdatum. Via het contactformulier kun je mij simpel een bericht versturen of je stuurt zelf een email naar info@antwerpen-trouwfotograaf.be Verder lees ik graag waar jullie vandaan komen, hoe jullie bruiloft er in grote lijnen uitziet en tenslotte het aantal uren of het pakket dat de voorkeur heeft. Ik reageer meestal dezelfde dag nog.

KENNISMAKING

Als ik beschikbaar ben op jouw datum dan spreken we vervolgens een dag af om kennis te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend. Oja, blijf lekker thuis voor de kennismaking want ik kom bij jullie aan huis indien dat goed is voor jullie. Ik hou het kennismakingsgesprek graag gezellig en informeel want dat zijn we tenslotte tijdens de bruiloft ook. Ik neem uiteraard wat trouwbeelden mee die je uitgebreid kunt doorbladeren. Eventuele wensen qua foto’s op de bruiloft kunnen we meteen doornemen en ik kan je direct adviseren over van alles.

RESERVEREN

Tijdens of na de kennismaking is meestal wel duidelijk hoeveel uren jullie willen reserveren en of er een trouwalbum bij komt of niet. Je kunt de kosten vooraf makkelijk zelf inzien op de prijzenpagina. Ben je er vervolgens over uit en wil je mij als trouwfotograaf reserveren? Geen tijdsdruk, stuur rustig een email of bel mij even en dan zetten we alle afspraken netjes op papier en leggen we de dag vast in de agenda.

PLANNING

Ergens in de aanloop naar de bruiloft ontvang ik dan graag per email mijn planning van jullie, met eventuele toelichting of aanvullende wensen of opmerkingen. Ik wil uiteraard op de hoogte zijn van de dagindeling zodat ik precies weet waar en hoe laat ik overal moet zijn. Zo sta ik niet voor verrassingen en kom ik overal op tijd.

VLAK VOOR DE BRUILOFT

Elke trouwfotograaf weet dat een planning nooit helemaal vast staat. Er veranderen nog altijd kleine zaken. En dat kan gewoon. Is het voor mij nog niet duidelijk hoe de trouwdag eruit ziet, dan bel ik eventueel een paar dagen voor de bruiloft nog even op. Gewoon voor het contact en om eventuele wijzigingen door te nemen.

OP DE GROTE DAG…

…hoef je mij bijna niets meer te vertellen. Jullie gaan vooral genieten van de dag en laten alles om je heen gebeuren. Ik begeleid jullie alleen op momenten waarop dat gewenst is en blijf op gepaste afstand tijdens de overige momenten. Gedurende de dag mag je overigens wel altijd je eigen input geven. Je houdt tenslotte de touwtjes zelf in handen. Gedurende de bruiloft ontstaat er altijd vanzelf een goede balans daartussen. Zodra de dag ten einde loopt, geef ik dat altijd tijdig aan.

VLAK NA DE BRUILOFT

Op verzoek kan ik jullie vlak na de bruiloft al wat trouwfoto’s als preview versturen per email. Zo heb je alvast een beeld van het resultaat indien je bijvoorbeeld op huwelijksreis gaat en niet kunt wachten tot je terug bent. Of gewoon omdat je eerder foto’s op Facebook en Twitter wilt posten.

ACHTERAF

Binnen de 25 dagen na de bruiloft kom ik langs en breng ik de digitale trouwfoto’s mee op 2 verschillende USB's. In hoge resolutie, u kan ze dus ook zelf laten afdrukken of vergrotingen laten maken. U krijgt alle beelden in kleur en ook alle beelden in zwart wit. Dit is uitzonderlijk snel omdat ik weet dat koppels heel ongeduldig zijn, voor die reden geef ik dus ook prioirteit aan uw trouwreportage.

Alle vermelde prijzen exclusief btw